Visum information

Et tilstrækkeligt visum vil blive krævet af elever som kommer udefra det Europæiske Samhold, for at komme ind i England.

ISE tilbyder deres elever breve til hjælp for at skaffe sit visum og foreslår kraftigt at alle ikke E.C. elever som ønsker at studere, kontakter skolen i forvejen så der kan blive lavet arrangementer.

Elev visaer er generalt belønet til lever som har registreret sig fuldtids kurser (15 timer om ugen eller mere) som holder i mere end 6 måneder, mens kortvarige elever får et Gæsteelev visum, som bliver udstedt til elever på kurser som er mindre end 6 måneder. Kontakt venligst din lokale britiske embassade visa afdeling for at få mere information.

Basiskrav til internationale elever

For at modtage et visum så du kan studere i England, skal elever udenfor Europa have et CAS brev, for at vise at de er blevet accepteret på kurset på et acceptabelt niveau med en bekræftet uddannelsesvejleder og bevis på du har penge nok til at betale dine månedlige udgifter for den fulde længde eller de første 9 måneder, for kurser som er mere end 9 måneder lange.

Krav 1 - CAS udtalelse
CAS, eller Confirmation of Acceptances til studier har erstattet visa brevprocessen som før blev holdt af UK Border Agency.

Intensive School of English vil tilbyde et original CAS statement til elever efter betaling for kurset er modtaget (eller garanteret af staten eller anden offentlig institution). Brevet bliver sent til dig som du kan bruge med din applikation i dit hjemland.

Krav 2 - Bankbekræftigelse
Bevis på de fornødle midler skal vises, så de kan se at ansøgeren har for cirka £600 om måneden for hver måned de har et kursus i England. Så, som eksempel, en elev accepteret på et 7 måneders langt kursus skal vise 7 x £600 (£4,200) i personlig formue, eller en elev accepteret på et 9 måneder langt kursus skal vise 9 x £600 (£5.400) i personlig formue, for at betale vedligeholdelse og ubetalte undervisningsgebyrer.

Krav 3 - At blive undervist på et acceptabelt niveau

Fra april 2011, hvilken som helst elev som ønsker at ansøge/forlænge en Tier 4 General Student visum vil blive krævet at fremvise eksamensbevis fra en accepteret Secure English Language Test (SELT)

Acceptable tests og karakter krævet står som følgende:

Cambridge PET
Result: Borderline or above (B1)

Cambridge FCE
Result: Weak or above (B1)

Cambridge CAE
Result: Weak or above (B1)

IELTS
Lytte 4.0
Ssnakke 4.0
Læse4.0
Skrive4.0

TOEIC
Lytte 275
Snakke 120
Læse 275
Skrive120

Pearson Test of English
Lytte 43
Snakke 43
Læse 43
Skrive 43

TOEFL
Læse 8
Lytte 13
Snakke 19
Skrive 17


 

UK Border Agency opdatering - Ændringer for elever udenfor EU fra 3. marts 2010*
(til elever som laver ansøgning på eller efter 3. marts 2010)

Alle elever som kommer og bliver i England i længere end 6 måneder, vil gøre det under tier 4, Adult Student kategori. Følgende vilkår gælder:

•    Et minimum niveau på nybegynder (CEFR B1) er krævet for at ansøge under kategori tier 4, Adult Student (som en langvarig elev)

•    Begynder elementær elever kan ansøge som gæstebesøg men i maksimum 6 måneders studie uden tilladelse til arbejde.

•    Kurser på 6 måneder eller mindre vil falde under kategorien Student Visitor, den samme som General Visitor men uden tilladelse til at arbejde.

•    Statssponsoreret elever kan studere på hvilket som helst niveau under tier 4.

•    Tilladt antal timers arbejde reducered fra 20 til 10 timer om ugen (imens der er termin)

Vil mit eksisterende visum stadig virke?

Hvis dit sidste visum eller tilladelse til at forlade blev udstedt før 3. marts 2010 eller din applikation blev lavet før den dato, kan du blive i England under de forrige regler. Dette mener at arbejde op til 20 er tilladt indtil du ansøger for en forlængelse.

Hvor lang tid kan jeg studere i?

IHvis du er 18 år eller derover og studere mindre end kandidat, vil det kun være tilladt at studere i alt 3 år i England. Det gælder ikke for de regler du har brugt før den 31. marts 2009.


Brug venligst links nedenunder eller email oly@ise.uk.com for mere information.
 


Immigration links

Flere specifikke visa informationer kan findes nedenunder:
UK Visas webside giver informationer omkring visa krav og hvordan du søger om visa før du kommer til England.
http://www.ukvisas.gov.uk
 

- Home Offices UK Border Agency (UKBA) webside tilbyder immigrationsoplysninger for personer som allerede er i England:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk


- Du kan kontakte Immigration Advisory Services (IAS):
http://www.iasuk.org


- UK Council for International Student Affairs (UKCISA) producere guidede noter til studenter på "Immigration procedures after arrival in the UK":
http://www.ukcisa.org.uk/student/information_sheets.php

Personer som tilbyder immigrationsoplysninger skal registreres med Office of the Immigration Services Commissioner (OISC). En liste af registrerede medlemmer er her:
http://www.oisc.gov.uk

Hvis du skal kontakte en britisk embassade i dit land før du rejser, se her:
http://www.fco.gov.uk/en/about-the-fco/embassies-and-posts/find-an-embassy-overseas/


Det britiske konsul har kontor i mange byer rundt omkring i verden og kan være en god kilde med oplysninger. Se her:
http://www.britishcouncil.org

 

 



ISE Hove
University of Cambridge ESOL Examiniations Authorised Centre for Teaching Awards
IQ Private Further Education - Eduactional Oversight 2014